logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Bogat fudbalski vikend


Za nama je još jedan fudbalski vikend koji je bio veoma zanimljiv i dinamičan. Naši mali fudbaleri se su pokazali veoma dobro, o čemu govore i pohvale trenera posle svake utakmice.

2005/2006 Petlići
Naša najstarija generacija je bila slobodna proteklog vikenda.

2007 Plava grupa
Obećano-učinjeno! Posle slabijeg izdanja na prošloj utakmici, članovi plave grupe su obećali da će biti bolji na sledećoj utakmici i to su uradili. Protiv fizički jačeg i dominantnijeg protivnika naši klinci su se odlično pokazali, i velikom borbenošću nadomestili sve nedostatke u odnosu na protivnika. Rezultat na kraju je bio ravnopravan, ali sve pohvale na račun naših klinaca koji su pokazali ono što se od njih očekuje.

2007 Bela grupa
Odlična utakmica naših klinaca. U utakmici sa puno lepih poteza i driblinga naši fudbaleri su pokazali sve što se od njih od očekuje. Posle svega prikazanog slavili smo veoma ubedljivo, i trener Filip je bio izuzetno zadovoljan i ponosan na svoje izabranike.

2008 Plava grupa
Članovi plave grupe su prikazali malo slabije izdanje u odnosu na prošle utakmice. Bez obzira na malo slabiju utakmici, klinci su se borili i trudili da pokažu i demonstriraju sve tehničke elemente koje su naučili na treninzima.

2008 Bela grupa
Veoma, veoma zanimljiva utakmica u režiji naših dečaka. Zbog nedovoljnog broja igrača, trener Krsto je morao brzo da reaguje i da pozajmi klince iz 2009-og godišta. Papiri za pozajmicu su brzo stigli, i utakmica je mogla da se odigra. Klinci su se odlično pokazali i svojom srčanošću i pre svega velikom željom uspeli da reše utakmicu u svoju korist.
Bravo klinci za odličnu utakmicu!

2009 Plava grupa
Dečaci iz plave grupe su podeljeni u dve jednake ekipe radi veće minutaže. Obe ekipe su pokazale veoma veliku borbenost, i maštovitu igru pa samim tim i rezultat nije izostao. Velike pohvala za dobru saradnju i drugarstvo koje su naši mali fudbaleri pokazali tokom obe utakmice.

Do sledećih utakmica... Sportski pozdrav!skola fudbala varga