logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Kišni četvrti dan


skola fudbala

Četvrtog dana nas je probudilo kišno i hladno vreme, tako da smo prvi trening odradili u sali. Klinci su bez problema odradili trening, na kojem je vladala opuštena i radna atmosfera.

Nakon treninga i doručka, mali kamperi su imali zadatak da spreme svoje jer je usledilo ocenjivnje soba. Drugi trening nismo radili zbog lošeg vremena, umesto toga smo u TV sali odgledali film o Kristijanu Ronaldu. Ovde je već bila malo napeta atmosfera jer među klincima ima fanova Mesija i ostalih velikih zvezda svetskog fudbala, tako da je i bilo priče o tome ko je bolji i ko postiže bolje golove. Naravno sve je ovo imalo zabavnu notu tako da je bilo veoma zanimljivo i interesantno za slušati.

Nakon filma smo se zaputili na ručak gde su klinci sve pojeli iz svojih tanjira, čak su tražili i dodatak ( da, da, tažili su dodatak), i to nam govori da se deca zaista trude i ulažu svoj maksimum u svakom trenutku, što nam je veoma drago i za svaku pohvalu. Posle ručka smo imali obavezan odmor, gde je trebalo da se prikupi snaga za dalji naporan rad, a i da se slegne ručak.

Danas nismo imali prezentaciju već fudbalski kviz, na kom su deca pokazala zavidan nivo znanja. Neka od najtežih pitanja su bila: Za koje klubove je igrao Zvonko Varga? Kako se preziva trener Marko? Koliko kg ima trener Filip? (sa patikama) i Koliko je visok trener Peđa? Ovde su se klinci dobro zabavili, i uhvatili smo dobar zalet za SP koje nas je očekivalo.

Utakmice su se igrale po kiši jer zbog ugovora sa sponzorima i terminima za prenos uživo nismo imali prostora za pomeranja. Naravno reprezentavci su bili oduševljeni, ali opširnije o ovome možete pročitati u izveštaju.

Večeru smo pomerili malo ranije da bi mogli da gledamo utakmicu Srbija – Brazil, o kojoj su su polaznici pričali danima unazad. Bodrili smo reprezentaciju iz sveg srca, i bila je pozitivna atmosfera, ali kad se na kraju završila utakmica bili smo malo tužni, ali samo malo jer kamperi umorni od dešavanja koja su imali tog dana. Naši mali fudbaleri su otišli u krevete i veoma brzo zaspali jer nas sutra očekuju novi radni zadaci i naporan rad.

skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala