logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Novi dan - nove pobede


Trećeg dana kampa naši polaznici su ustali nešto ranije u odnosu na prethodni dan. Razlog ranijeg buđenja bio je nešto promenjen raspored termina treninga. Posle doručka i spremanja soba na red je došao i jutarnji trening. Tema jutarnjeg treninga za mlađu grupu je bila kontrola lopte, a za stariju grupu nastavak kretanja posle odigrane lopte. Po završetku napornog, ali veoma uzbudljivog treninga naši kamperi su jedva dočekali ručak,a potom i zasluženi odmor. Vrlo brzo na red je došao i popodnevni trening, koji je poslužio kao provera do sada naučenih tehničkih i tehničko-taktičkih veština. Trening je bio veoma interesantan i za mlađu i za stariju grupu, a treneri su imali samo reči hvale na račun naših fudbalera.

Nakon treninga i kratke pauze imali smo prezentaciju na temu pravila fudbalske igre. Na veoma kreativan i zanimljiv način trener Predrag Đorđević je upoznao naše polaznike sa osnovnim pravilima fudbala, ali i sa nekim neuobičajnim situacijama koje se mogu dogoditi na jednoj fudbalskoj utakmici. Svi kamperi su veoma pažljivo pratili i učestvovali u predavanju i na taj način treneru u velikoj meri olakšali posao.

Na red je veoma brzo došla večera, a posle večere treneri su saopštili kamperima da je sledeća aktivnost gledanje filma o Mesiju. Ovu vest momci su primili sa velikim oduševljenjem, pa su svakog narednog minuta ispitivali trenere kad će konačno na red doći i gledanje filma.

Već na polovini filma većina naših kampera je zaspala, ali ne zato što film nije bio interesantan, naprotiv, bilo je veoma uzbudljivo gledati kako je jedan maleni dečak ostvaruje svoje snove i postaje jedan od najboljih igrača na svetu, već zato što je umor ipak bio jači, pa naši dečaci nisu dočekali kraj filma.

Sutra nas čeka novi dan, sa novim obavezama, a mi se brzo javljamo sa novim izveštajima.

skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala


Sve vesti, fotografije i video klipove sa letnjeg fudbalskog kampa škole fudbala Varga možete pogledati na ovoj stranici.