logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Šesti dan kampa


Iako je kraj kampa sve bliže raspoloženje među kamperima ne opada. I dalje je na viskom nivou, a to smo se mogli uveriti i danas na kraju ovog šestog dana. Kao i prethodnih dana, dan smo započeli buđenjem u sedam časova. Treneri i dalje nemaju problema sa buđenjem kampera, jer ih oni već čekaju budni i spremni za nove treninge i pobede. Na prvom jutarnjem treningu mlađa grupa ili popularni malci radili su sa trenerom Krstom udarac po lopti unutrašnjom stranom stopala, koji spada u grupu tehničkih elemenata iz fudbalske tehnike koji se najviše koristi u toku igre. Starija grupa je radila sa trenerima Nikolom i Predragom igru 1 na 1, sa različitim tehničko-taktičkim zadacima i posebnim akcentom na igru 1 na 1 u ofanzivi. Svi treneri su prezadovoljni kako kamperi pristupaju svakom treningu, i imaju samo reči hvale na njihov račun.

Posle treninga sledio je doručak koji su kamperi jedva dočekali. Za slobodne aktivnosti treneri su spremili malo iznenađenje za kampere. Odveli su ih na košarkaše i teniske terene i pružili ili još bolje zadali izazov svim kamperima da se oprobaju i u drugim sportskim aktivnostima. Tako da smo danas osim fudbalskih obračuna imali i košarkaške i obračune u nožnom tenisu. Posle slobodnih aktivnosti sledio je ručak, a zatim i obavezan odmor koji je većina iskoristila kako bi malo odremala i odmorila za sledeći trening.

Vrlo brzo su usledile i poslepodnevne obaveze. Najpre predavanje o ulozi i značaju obrazovanja sportista ali i u životu uopšte. Na poslepodnevnom trenngu malci su imali različite vidove takmičenja u izvođenju udarca unutrašnjom stranom stopala dok je starija grupa takođe imala takmičenje u različitim varijantama igre 1 na 1.

Posle treninga sledila je večera, a posle večere i projekcija filma o velikoj fudbalskoj legendi Maradoni.

Na kraju ovog šestog dana možemo zaključiti da su kamperi dali sve od sebe kako bi savladali sve prepreke koje su treneri postavili ispred njih i još jednom svojim ponašanjem i odnosom prema treningu pokazali da su pravi profesionalci.

skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala


Sve vesti, fotografije i video klipove sa letnjeg fudbalskog kampa škole fudbala Varga možete pogledati na ovoj stranici.