logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Uspešan drugi dan kampa


Drugi dan kampa počeo je buđenjem u 7 časova. Za buđenje su bili zaduženi treneri, ali našim kamperima nije bila potrebna pomoć trenera, već su trenere dočekali budni i spremni. Posle toga svi zajedno su otišli na doručak po potrebnu energiju za prvi trening da bi nakon toga, kamperi dobili malo vremena da odu do soba i da ih pripreme za detaljnu inspekciju i ocenjivanje od strane trenera. Treneri su sobe ocenjivali od 1 do 5. Moramo pohvaliti naše kampere za uredno sređene sobe. Prvi dan kampa svi su dobili pozitivne ocene.

Posle inspekcije soba došao je na red prvi trening. Mlađa grupa, popularni malci, radili su sa trenerom Krstom obuku tehničkog elementa vođenje lopte sredinom, unutrašnjom i spoljašnjom stranom stopala.

Starija grupa radila je sa trenerima Nikolom i Predragom obuku tehničkog-taktičkog elementa usmeravajući prijemi u pokretu. Obe grupe zaslužuju pohvale za prikazano zalaganje i usvajanje novih tehničkih i tehničko-taktičkih elemenata.

Posle prvog treninga kamperi su se vratili u hotel da se malo osveže i odmore i pripreme za ručak, a nakon ručka usledio je obavezan odmor u trajanju od 2 sata.

Malci su na drugom treningu radili različite varijante takmičenja u kojem je akcenat stavljen na pravilno izvođenje tehničkog elementa vođenja lopte. Starija grupa je radila na poslepodnevnom treningu primenu usvojenog tehničko-taktičkog elementa usmeravajući prijemi u pokretu kroz metod igre u situacionim uslovima igre.

Kao i na jutarnjem treningu ni na poslepodnevnom treningu nije izostalo zalaganje i trud naših kampera. Druga aktivnost koja je usledila, posle završenog treninga je bilo predavanje o TIMSKOM DUHU koje je držao trener Nikola Ćosić.

Tokom celog predavanja kamperi su se uključivali u diskusiju o timskom duhu i navodili primere timskog duha u našoj školici. Posle prezentacije kamperi su otišli na večeru, a posle nje je usledilo slobodno vreme i gledanje utakmice evropskog prvenstva Engleska-Island.

U 22h svi kamperi su se vratili u sobe i pripremili za spavanje. Na kraju ovog drugog dana možemo zaključiti da je protekao uspešno i da su naši kamperi bogatiji za neka nova znanja kako iz tehničko-taktičke obuke, tako i o timskom duhu i šta njega čini.

skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala


Sve vesti, fotografije i video klipove sa letnjeg fudbalskog kampa škole fudbala Varga možete pogledati na ovoj stranici.