logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Želja za radom jača od umora


skola fudbala

Vidno umorni i pospani kamperi započeli su sedmi dan kampa prepodnevnim treningom u 7 časova i 30 minuta. I pored očiglednog umora igrači su dali poslednje atome snage i uložili veliki napor kako bi savladali nove veštine i usavršili već obučene. Usmerenja na treninzima bili su udarac na gol za stariju grupu i povezivanje tehničkih elemenata kod mlađe grupe.

Sedmi dan kampa obeležile su i obilne padavine koje su započele pre podne i trajale sve do 15 časova. Zbog kišovitog vremena morali smo da improvizujemo raspored za ostatak dana pa je tako u predviđenobvreme za slobodne aktivnosti odrađen obavezan odmor, a tek pošto je kiša stala izašli smo na terene za košarku i tenis. Nakon slobodnih aktivnosti uputili smo se u salu za projekcije gde smo ovoga puta umesto predavanja imali test koji je obuhvatao pitanja iz svih oblasti koje smo obrađivali u predhodnih 6 dana kampa. Nakon testa vrlo brzo je usledio i poslepodnevni trening na kome je bio cilj da se kroz igru na dva gola provere svi obučeni elementi fudbala kao i da se primene u situacionim uslovima igre.

Posle večere usledilo je i pakovanje i spremanje za put. Tako je završen još jedan dan na Kopaoniku, a mi se uskoro vraćamo kući.Sve vesti, fotografije i video klipove sa letnjeg fudbalskog kampa škole fudbala Varga možete pogledati na ovoj stranici.